Love you guys!

A H1N1, Blogging and Taylor Swift


Taylor Swift

I am breeding H1N1 viruses inside my body. I have dripping nose, fever and my body sweat like hell. Well, maybe it is just an ordinary flu, but I think it would be more dramatic if I am sporting one – I am afraid to visit a doctor for the fear of getting quarantined. Don’t worry though, I have limited my activity in the public; sitting in front of my laptop and television all the time. Did I mention on my bed? Well, I am actually enjoying my sickness while it last.

For those who haven’t heard, my campus, Universiti Sains Malaysia (University Science Malaysia), Engineering campus, has been ordered to close for a week. There are few confirmed H1N1 cases, lots of students have been quarantined for suspected cases and almost a quarter of my friends were having high temperature fever.

So, when the lecturers started to missing from classes due to medical leave, the campus has no choice but to give us an early mid semester break. Then, couple days after started my holiday, I start to have ulcers on my tongue, lots of it (I have difficulties to speak, not to mention eating properly). Not long after that, I start to have flu, headache and sore throat.



But now, thank God, I am feeling much better. I will start my class again on this upcoming Thursday. I can’t wait to be swamped with works again.

This year has done nothing good to my blogging activity. I spend less and less time on blogging and more on doing researches, reading hundreds of journals and doing literature review. I sincerely feel sorry for my absence in blogging world. I am not sure whether you missed my presence or not, but I did miss you guys. I hope I will be more active after this.

By the way, I love love love Taylor Swift latest video; You Belong with Me. Her lyrics, songs and videos are very personal. And somehow, I feel connected in some ways or another with her life. That my friends, are a good artist.



First THREE Commenters:

(Whoever won the most First Commenter contests will be featured for a month!)

Bluecrystaldude

If you find this blog is interesting enough, do subscribe to Hot Shit Form Here by Email! I would be very happy!

Blog Widget by LinkWithin View blog reactions

21 comments:

Monica said...

:* :* :*

Mariuca said...

:( :( :(

Mariuca said...

chop

Mariuca said...

Ooooh better go and see doctor Blue, hope u feel better soon! 8-) 8-)

Mariuca said...

Happy MM! :* :* :* :*

juLia d Bubbles said...

yeP kampus ttp.
sgt lengang. xde org tggl bdk2 postgrad je. huhu

how r u 2day?
get well soon ok. take care. makan ubat.

Monica said...

=-O =-O oh go see the doctor Haaziq!

Monica said...

of coz we missed u too, hehe :) ;)

juLia d Bubbles said...

oh.

p/s:who's that in ur header pic? ;)

LadyJava said...

Hiya Blue!!
Long time no hear from you!!!

shandye said...

it is rumored that ukm had already two suspected cases. the university is waiting for a third case to appear before they close down this place and call it a day.

haih... >:o

bem69 said...

Down with flu? Thank god its not H1N1, I just recovered from a week of flu, fever and sore throat myself. =-O

bluecrystaldude said...

LJ!!! Miss you so so so much!

nikillas said...

walaweh..!! tak tgk pun lagi vc you belong to me.. duk looping lagu dia je.. lagu dia best weh.!!

Guest said...

nice blog.........

Funny Stuff | Funny Scraps
A blog for all about humor and funny scraps….

farafaizul said...

ah, i miss your updates bcd.

bluedreamer27 said...

dont worry about the blogging thing bluedude were still here for your blog no matter what
best wishes for your school and happy blogging!!

kuro said...

4 org positive h1n1 at our campus kan???uhhh..scary...

mOEha Aziz said...

dear haziq,

u'll be ok... insya'allah....

Guest said...

JEMPUTAN MAKAN FREE – REZEKI DARI LANGIT

'Kami tidak mengutus seorang rasulpun melainkan dengan bahasa kaumnya supaya ia dapat memberi penjelasan dengan terang kepada mereka. Maka Allah menyesatkan siapa yang Dia kehendaki, dan memberi petunjuk kepada siapa yang Dia kehendaki. Dan Dia-lah Tuhan Yang Maha Kuasa lagi Maha Bijaksana.'
(AL QURAN – Ibrahim: 4)

'Dan sekiranya mereka Kami binasakan dengan suatu azab sebelum Al Quran itu diturunkan, tentulah mereka berkata: "Ya Tuhan kami, mengapa tidak Engkau utus seorang Rasul kepada kami, lalu kami mengikuti ayat-ayat Engkau sebelum kami menjadi hina dan rendah”.' (AL QURAN - Ta Ha: 134)

‘Hai ahli kitab, sesungguhnya telah datang kepada kamu rasul Kami, menjelaskan syariat Kami kepadamu ketika terputus pengiriman rasul-rasul, agar kamu tidak mengatakan: “tidak datang kepada kami baik seorang pembawa berita gembira, maupun seorang pemberi peringatan”. Sesungguhnya telah datang kepadamu pembawa berita gembira dan pemberi peringatan. Allah Maha Kuasa atas segala sesuatu’ (AL QURAN – Al Maidah: 19)

Kepada yang faham dengan jelas Al Quran dalam bahasa Melayu di atas maka anda secara automatiknya telah tersabit dengan rasul yang diutuskan Allah kepada anda kaum Melayu iaitu rasul Melayu di;

http://messengerofgodtoday.blogspot.com

Al Quran adalah rezeki dari langit yang diturunkan Tuhan. Maka kami hanya menyediakan hidangan rezeki yang diturunkan kepada kami in 'Local Malaysian Style', free of charge (FOC).

Hidangan yang kami sediakan adalah fresh sepanjang masa, segar, baru dan bukan bangkai, darah mahupun babi dan juga bukan yang disembelih selain nama Allah, serta di jamin halal di sisi Tuhan.

Blog kami adalah terbuka dan sentiasa terbuka (24hrs) bagi mereka yang fakir, yang miskin, yang kelaparan dan yang dalam perjalanan untuk mendapatkan makanan di dalamnya yang boleh dimakan bersama-sama, yang tak habis-habis dan yang mengenyangkan yang boleh membawa kepada kepuasan hati.

abdul syukur said...

OBAT GERD
OBAT ITP
OBAT MIOM AMPUH
SUPLEMEN UNTUK MATA
OBAT KONDILOMA
PENGOBATAN HERBAL ALAMI
OBAT ALAMI TERBAIK
OBAT HERBAL KISTA
OBAT KANKER SERVIKS
OBAT KEPUTIHAN
OBAT ANAK HERBAL

Post a Comment


Comments posted on Hot Shit Form Here are not moderated. Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam. Oh and don't forget to "subscribe by email" to follow up my comments. Thanks - bluecrystaldude